Cuttoff tijden

Evenals in Nederland kunnen wij ook voor de hele Benelux bestelling “vandaag besteld, morgen geleverd” realiseren. Voor België kunnen we zelfs dezelfde cuttoff time van 23:59, zoals in Nederland, garanderen! 

We kunnen dit garanderen door goede afspraken met pakketdiensten zoals PostNL & DHL. Door een directe infeed van onze pakjes in deze landen kunnen we snel tegen aantrekkelijke voorwaarden leveren. Dit stelt jou in staat fors te groeien in deze landen en te kunnen concurreren tegen lokale spelers.

Evenals in Nederland kunnen wij ook voor de hele Benelux bestelling “vandaag besteld, morgen geleverd” realiseren. Voor België kunnen we zelfs dezelfde cuttoff time van 23:59, zoals in Nederland, garanderen! 

Stock management

Een 9 van 5 mentaliteit? Dacht het niet! Wij weten als geen ander dat er op de raarste tijden geshopt wordt op het web en staan daarom altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat de orders altijd verwerkt kunnen worden. Sterker nog, door de intelligente logging op onze systemen signaleren we afwijkingen snel en kunnen we proactief schakelen om een eventueel probleem zelfs voor te zijn. Hoe cool is dat? O ja, natuurlijk zijn we er ook voor je tussen 9 en 5, bel/app/mail ons maar! 

Een 9 van 5 mentaliteit? Dacht het niet! Wij weten als geen ander dat er op de raarste tijden geshopt wordt op het web en staan daarom altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat de orders altijd verwerkt kunnen worden. 

Data interface

Interfaces? Ingewikkeld? Helemaal niet! Maar wél van belang voor een soepele afhandeling van je weborders. We geloven in automatisering als cruciale succesfactor en besteden daar samen met jou bij de start van onze samenwerking veel aandacht aan. De door ons gebouwde API’s zijn helder opzet en geven realtime inzicht in jouw voorraad en de status van de verwerking al je weborders. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je jouw klanten perfect informeren. Onze IT specialisten helpen je graag om de aansluiting van de webshop op onze systemen te realiseren. Samen fixen we dat gewoon en we gaan er veel plezier van beleven. Beloofd!

Interfaces? Ingewikkeld? Helemaal niet! Maar wél van belang voor een soepele afhandeling van je weborders. We geloven in automatisering als cruciale succesfactor en besteden daar samen met jou bij de start van onze samenwerking veel aandacht aan. De door ons gebouwde API’s zijn helder opzet en geven realtime inzicht in jouw voorraad en de status van de verwerking al je weborders. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je jouw klanten perfect informeren. 

Scroll naar top